Livet på lufthavn

Livet på lufthavn er noe spesielt. Det er hektisk, utfordrende og utrolig spennende. Våre ansatte er på konstant reisefot uten å flytte på seg – de møter gjester fra hele verden som gjør arbeidsdagene både varierte og lærerike. 

En flyplass har åpent både tidlig og sent hele uken og våre gjester har ulike behov gjennom dagen. Forretningsreisende reiser ofte tidlig om morgenen og ønsker en rask frokost av god kvalitet. En venninnegjeng drar gjerne på fredagskvelden og ønsker å kose seg før de flyr av gårde ut i den store verden. Vi skal dekke de ulike behovene våre gjester har og våre ansatte må trives med å jobbe til ulike tider av døgnet. 

Vi er opptatt av å gi våre gjester den samme gode kvaliteten og smaken hver gang de er hos oss og dette sikres gjennom å følge de standardene og retningslinjene de ulike konseptene har. 

Våre ansatte har en viktig vertskapsrolle både for oss og for Avinor, og hjelper gjestene med spørsmål de har – enten det er å vise vei til riktig gate eller hvor nærmeste toalett er. På en flyplass er det også ekstra fokus på sikkerhet og våre ansatte følger de sikkerhetsreglene som er satt, både av Avinor og internt hos oss. 

Våre ansatte bruker mesteparten av tiden på å skape fantastiske opplevelser sammen med gjester og kollegaer, og dette er noe av det mest spennende med å jobbe på en flyplass.